Mi Escuelita Latinoamericana

Mi Escuelita Latinoamericana

Et samarbejde mellem raíces og

Hjælp dine børn med at forbedre deres spansk og kendskab til deres kulturelle rødder.

Obs - denne aktivitet er KUN på spansk

Begyndelsen af ​​efteråret 2023-perioden
2. september til 16. december
Ferie: 21. oktober

Denne aktivitet er tiltænkt alle spanske og latinamerikanske børn - uanset hvilken nationalitet de måtte have. 


Vi har to forskellige hold: desarrollo del lenguaje (2-5 år) og lektoescritura (6-12 år).

pris

For medlemmer af raíces


med familiemedlemskab

• 700kr pr. barn pr. semester.


• Hvis de er søskende:

650kr for hver søskende pr. semester.

Folk der ikke er medlemmer af raíces

Og ikke-familiemedlemskaber

• 750kr pr. barn pr. semester.


• Hvis de er søskende:

700kr for hver søskende pr. semester.

Prøveundervisning

4 undervisningsgange

300kr pr. barn

Tidspunkt:
Hver lørdag
• 9:30 til 10:30 Kl. • 10:45 til 12:15 Kl. •

Sted:

Fjordsgade Forenings- og Fritidshus

(Lokale ST.1)

N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C

Mød underviseren

Lidia Balbuena Madera

Lidia er af costaricansk nationalitet med peruviansk afstamning. Hun er uddannet bachelor i pædagogik i cyklus I og II fra National University of Costa Rica. Hun har arbejdet i Costa Rica som lærer på forskellige niveauer i grundskolen (med børn fra 6 til 12 år). Lidia har både erfaring fra private og offentlige skoler, og i Danmark har hun arbejdet som pædagogmedhjælper i en børnehave.

Maria Victoria Palacios

Victoria er af argentinsk nationalitet, titlen som "Primary Level Teacher" af Carlos Alberto Leguizamon Instituttet i provinsen Córdoba. Han har også viden og foredrag om "grundskoleundervisning for unge og voksne."


Han har erfaring i offentlige og private skoler med børn fra 6 til 11 år. I de sidste to år arbejdede han i Argentina som lærer inden for sprog og litteratur i grundskolens første cyklus. Som ansvarlig for sprog- og litteraturområdet gennemførte jeg strategier til at følge processen og gennemføre udviklingen af ​​elevernes læsefærdigheder.

Karla González Pech

Karla González Pech fandt sin passion i børnebøger. Hun har en grad i latinamerikansk sprog og litteratur og har netop afsluttet den internationale kandidatuddannelse i litteratur, medier og kultur for børn (IntMCLMC) undervist af University of Glasgow i samarbejde med Aarhus Universitet, Universitat de Barcelona og Tilburg University.

Hun har udviklet adskillige projekter for at fremme kreative læsefærdigheder hos børn i Mexico, og hendes store erfaring med digital markedsføring har blandt andet ført hende til at studere måder at inkludere digitale teknologier i omfattende tidlige læse- og skrivekampagner.

Ivette Alejandra Girón Elvir

Ivette har en grad i grundskoleundervisning, engelskundervisning og en kandidatgrad i Børnelitteratur, Medier og Kultur fra University of Glasgow i samarbejde med Aarhus Universitet, Universitat de Barcelona og Tilburg University. Ivette har opbygget værdifuld erhvervserfaring ved at arbejde både i offentlige og private skoler i Honduras, hvor hun har undervist elever fra første til fjerde klasse. Derudover har hun vist sit engagement i uddannelse ved aktivt at deltage som frivillig i uddannelsesprojekter i Honduras og Peru. Hendes pædagogiske tilgang fremhæver empati og tilpasningsevne.