Honduranske rosquillas

¿Tienes ganas de comer las rosquillas?

 

Las Rosquillas Hondureñas er en lækker traditionel honduransk ret, som er meget almindelig i den centrale og sydlige del af landet. Kombinationen af dejen med mejeriprodukter såsom ost og smør giver denne ret en helt unik smag. Kagerne er sprøde og honduranere har nydt at spise dem med kaffe eller en anden varm drikkelseigennem generationer.


Vi håber derfor at du har lyst til at prøve disse lækre honduranske kager!

Forberedelse:


  1. Bland en masse med frosting/fløde sammen med salt og æg lidt efter lidt.
  2. Tilføj smør og bland massen.
  3. Tilføj lidt efter lidt osten og cuajada indtil massen har en ensartet konsistens.
  4. Tilføj bagepulver og bliv ved med at røre rundt indtil ingredienser er blandet godt sammen.
  5. Del dejen ud i mine stykker og lav små ringe af dejen. De skal herefter i ovnen i omkring 10 minutter indtil de er sprøde.
  6. Las Rosquillas Hondureñas er nu klar til at blive serveret. De passer godt sammen med varme drikke, som gør at den sprøde kage smelter på ganen. Kagerne bliver ofte spist i løbet af påsken med smeltet panela(uraffineret rørsukker), som giver det et traditionelt strejf.