Kender du den første paraguayanske film, der kom på Netflix?

Kender du den første paraguayanske film, der kom på Netflix?

 komme ind i de helt store ligaer’ indenfor den internationale biografindustri.


Filmen er allerede set af mere end 100.000 tilskuere i biograferne i Paraguay siden premieren i 2018. Filmen, som er fiktion, viser en nyudnævnt minister fra det nationale lægemiddelsekretariat (Senad) og narkotikaagenter, der forsøger at bekæmpe organiserede kriminelle organisationer, som opererer langs grænsen til Brasilien.

 

For at producere filmen boede det kreative og kunstneriske team i flere uger sammen med rigtige Senad-agenter i Paraguay. Paraguay er det land i Sydamerika, som producerer den største mængde marihuana.

 

Filmen indeholder faktisk også nogle virkelige scener fra udryddelse af marihuanaplanter, der er med til at hylde det arbejde som den særlige enhed udfører.

 

Spillefilmen kombinerer en krigsgenre med høje doser af spænding og en smule humor, som manuskriptforfatteren Andrés Gelós mener er helt ’særegen for den paraguayanske kultur’.

 

’Loyalitet er alt’ er en paraguayansk actionfilm instrueret af Pietro Scappini og Rodrigo Salomón og manuskriptet er af Andrés Gelós. Hovedpersonerne spilles af bl.a. Silvio Rodas, Luis Aguirre, Félix Medina, Andrea Quattrocchi og Bruno Sosa.

 

Filmen ’Loyalitet er alt’ fortæller historien om en paramilitær gruppe, som er i kamp mod narkotikahandel. Det er den første paraguayanske spillefilm, der blev sendt verden over på Netflix og den havde international premiere på Netfilx d. 1. marts 2019.


 Manuskriptforfatteren Scappini meddelte, at dette ’åbner en kæmpe dør’ for hele den paraguayanske audiovisuelle industri

og er med til hjælpe den paraguayanske filmindustri til at ’