Sprogudveksling

Dansk/spansk sprogudveksling

Øv dig og lær spansk eller dansk imens du møder nye mennesker


Dansk/spansk sprogudveksling er en workshop, hvor vi arbejder med det danske og spanske sprog. Du vil få mulighed for at bruge halvdelen af tiden på dansk og den anden halvdel på spansk.


Det vigtige ved workshoppen er at man får talt sammen og hygger sig imens!  


Hvordan fungere det?


Workshoppen afholdes hver anden mandag kl. 18.30 - 19.30. Du vil modtage en e-mail omkring kl. 18.00 den pågældende dag, hvor du bedes bekræfte din deltagelse i dagens session. 
 
Hvis du har bekræftet din deltagelse, så vil du omkring kl. 18:30 modtage en e-mail med en e-mailadresse til den/de personer, som du er blevet sat i gruppe med (i e-mail specificeres hvem i gruppen der skal oprette zoom-sessionen). Derfra er det op til jer, hvor længe I vil tale, eller præcis hvordan I vil gøre! Vi anbefaler, at i kan snakke 45 minutter - 1 time. 

Aldersgruppe:
+ 15 år


Tidspunkt:
Hver anden mandag
kl. 18.30-19.30


Sted:
Online


Pris:

Gratis

Mød underviserne

Maria Amaparo Soriano Varela

Maria Amparo er spanier. Hun kom til Aarhus for at læse hendes kandidat i Cultural Heritage Management og besluttede sig herefter for at blive i landet. María Amparo blev en del af Raíces efter at have været i praktik hos Raíces. 

Camilla Mygind

Camilla er dansker. Efter at have rejst i Latinamerika blev hun forelsket i kulturen og sproget. Camilla blev en del af Raíces, da hun ønskede at lære mere om de forskellige kulturer og vedligeholde sit spanske sprog. 

Line Jørgensen

Line er dansker. Efter at have boet i Costa Rica og Mexico samt rejst i Latinamerika, blev hun forelsket i sproget såvel som kulturen. Derfor læser hun nu en kandidat i spansk erhvervskommunikation. Line blev en del af Raíces igennem hendes praktik.