Har du lyst til at se en rå og nervepirrende film?

Har du lyst til at se en rå og nervepirrende film?


Indgang 7 (Puerta 7) er en argentinsk serie, som du helt sikkert burde se. Serien er baseret på virkelige hændelser om forholdet mellem den sportslige og politiske verden i landet.


Endnu en gang satser Netflix på en lokal produktion, som denne gang handler om noget meget argentinsk: fodbold. Serien handler om bagsiden af fodboldklubberne, barras bravas (argentinske hooligans) og forhandlingerne mellem de to. Indgang 7 har otte afsnit med storslåede 

skuespillere såsom Dolores Fonzi, Esteban Lamothe, Carlos Belloso, Daniel Aráoz, Juan Gil Navarro og Antonio Grimau.


Serien er skabt af Martin Zimmerman, som er en argentinsk-amerikansk tosproget manuskriptforfatter og dramatiker. Han har bl.a. haft succes med ”Ozark” (Netflix) og ”Narcos” (Netflix) og produceret film med Pol-Ka Producciones. 


Indgang 7 er en hudløs ærlig fortælling om de argentinske barras bravas, som blander fodbold, politik og organiseret kriminalitet. Serien følger en kvindes forsøg på at bryde igennem i en mandsdomineret verden og rydde ud i de argentinske fodboldklubbers kriminelle foretagerender. Heriblandt handler den om en ung mands nedtur i barra brava, som han er en del af fordi han ønsker at få sin familie ud af fattigdom og den krig der raser i klubbernes fanbase, hvor de forskellige fraktioner kæmper for barras bravas samt de millioner, som ulovligt bliver taget fra alle klubbers indtægter.


Dolores Fonzi spiller Diana, som er en kvinde, der er fast besluttet på at ændre status quo i fodboldklubbernes macho-univers, hvor sporten, barras bravas og nabolag blandes. Desuden er der korruption, vold og narkohandel før, under og efter kampene. Serien er optaget på forskellige steder i Buenos Aires og skaber rammerne for den fiktive ”Ferroviarios Fútbol Club”.