Friturestegte yucca

 Hvilken snacks er din favorit?

Vores favorit er den traditionelle friturestegte yucca!


Det er en ret, som ikke må mangle ved bordet i Paraguay. Den lækre ret kan både bruges til forret eller snack.


Det er en let, praktisk og meget velsmagende snack. Man skal ikke bruge mange ingredienser og man kan let tilføje ekstra ingredienser, hvis man ønsker at give den lidt ekstra smag.


Vi giver dig her opskriften på den paraguayanske ret!

Forberedelse:


  1. Skræl og skær yuccaen i aflange stave. Kog yuccaen i vand tilsat en smule salt. Lad dem køle af og stå på køl 12 timer inden du vil friturestege dem.
  2. Hæld olie i en gryde og varm olien op. Fituresteg yuccaen indtil den er blevet gylden. Tag dem herefter ud af gryden og lad dem tørre oven på et stykke papir, så det overskydende olie kan falde fra.
  3. Bland sennep, mayonnaise, rødløg og limesaft i en lille skål. Bland det godt og sæt det på køl.
  4. Server yucca-fritterne med en smule persille ovenpå og sammen med dressingen.