Leder du efter en spændende serie, som du kan se i weekenden?

 Leder du efter en spændende serie, som du kan se i weekenden?

 ’Den uskyldige’ er en ny Netflix-serie med hovedpersonerne Mario Casas, Aura Garrido, Alexandra Jiménez og José Coronado. Serien er fyldt med uventede begivenheder, som sørger for konstant spænding hos seerne.


På få dage har serien, som er instrueret af ​​Oriol Paulo, formået at placere sig som nummer et i Spanien og er den næstmest sete serie i verden!

Serien bliver beskrevet som værende ”et meget komplekst puslespil, hvor det virker til, at der slet ikke er nogen sammenhæng, men til sidst falder alle brikker på plads”. Ingenting er som det virker til og derfor er ’Den uskyldige’ så spændende.  


Resumé:

Mateo Vidal (Mario Casas) er involveret i en kamp, som ved et uheld ender i drab. Efter nogle år forsøger han at starte et nyt liv med sin nye kone Olivia (Aura Garrido). Et opkald forandrer alt for Mateo og han begynder at søge efter svar. Hans søgning efter svar får ham til at blive afhørt igen. Denne gang bliver han afhørt af politiinspektør Lorena (Alexandra Jiménez), som også efterforsker et uhyggeligt selvmord.

 

3 interessante facts om ’Den uskyldige’:

      ’DEN USKYLDIGE’ ER BASERET PÅ EN AF HARLAN COBENS ROMANER


Den mexicanske filmproducent Paco Ramos (produceren af ’Elite’) har i samarbejde med Oriol Paulo lavet otte afsnit af ’Den uskyldige’ af Harlan Coben. Serien blev derfor en blanding mellem thriller-instruktøren Paco Ramos og romanforfatteren Harlan Coben og serien har samtidig elementer af krimi.

 

       TIDENS FUNKTIONALITET

 

De otte afsnit i ‘Den uskylde’ er en blanding mellem nutid og datid, da der i serien bliver vist mange flashbacks. Oriol Paulo har afsløret at der er 12 år i mellem de nutiden og datiden.

 

       HVERT AFSNIT FORTÆLLER HISTORIEN OM EN KARAKTER I SERIEN

 

‘Serien er ligesom en labyrint. Du vil gerne vide hvad der sker og hvad karakterene i serien skjuler og om de virkelig er uskyldige eller ej’ fortalte Mario Casas i et interview. En af de helt særlige ting ved serien er, at hvert afsnit fortæller historien om en karakter fra filmen og hver af disse historier er afgørende for at forstå hele historiens sammenhæng.