Enchiladas Suizas

 Hvem har lyst til noget lækkert?

 

Vi anbefaler dig at prøve Enchiladas Suizas!

 

Mexicanerne var så kreative at kalde dem schweiziske enchiladas, fordi de originale ingredienser til retten havde de samme farver som det schweiziske flag.

 

Det lykkedes desuden for bydelen Iztapalapa i Mexico City at komme i Guinness rekordbog for at lave den største enchilada i hele verden. Den vejede 1.416 kg og var 70 meter lang.

Forberedelse:


Forvarm ovnen på 200 ° C.

Til saucen:


1. Kog tomater og chili indtil tomaterne er helt kogte.

2. Blend tomater og chili sammen med løg, hvidløg, koriander, creme fraiche og kyllingebouillon.

3. Brug en medium størrelse gryde til at opvarme 1 spsk. olie og steg saucen i 5 minutter ved svag varme. Krydr den som du ønsker.

Til enchiladas:


1. Opvarm resten af olien i en stegepande og steg tortillaerne på begge sider i et minut for at blødgøre dem. Lad dem herefter dryppe af.

2. Fyld tortillaerne med kylling, rul dem og arranger dem herefter i et ildfast fad. Hæld saucen udover tortillaerne og drys osten oven på.

3. Varm dem i ovnen i 5 minutter og server herefter.