6 interessante facts du ikke kender om Mørkt Begær – den mest dristige serie på Netflix!

6 interessante facts du ikke kender om Mørkt Begær – den mest dristige serie på Netflix!

Denne forførende serie er kommet for at blive. Seriens dristige tilgang har skabt en revolution blandt internetbrugere, fordi man kender skuespillerne fra andre sammenhænge og aldrig havde forventet at se dem i den slags serie.


Serien er skabt og skrevet af Leticia López Margalli i samarbejde med Nayura Aragon og Gennys. Vi kan forvente 18 afsnit til personer over 18 år. Selvom serien er på Netflix, så betragtes serien som voksenindhold.


Handlingen bliver skudt i gang da en juraprofessor forelsker sig og har en affære med en af sine elever, mens hun er gift. 


Her er de 6 interessante facts om serien, som du helt sikkert ikke kender:

  1. Maite Perroni accepterede rollen med det samme, da hun søgte noget der gav hende styrke og hende udfordringer.
  2. Maite spillede også den uskyldige ”Lupita” i telenovelaen ”Rebelde”. Det var denne telenovela der gjorde hende berømt i 2004 og hendes fans blev overrasket over at se hendes karakter forvandle sig fra ”uskyldig” til ”vovet”.
  3. Alejandro Speitzer var en børnestjerne i Televisas telenoveller. Han begyndte på skuespil som 5-årig i ”Rayito de Luz” sammen med Danna Paola og i 2001 spillede han sammen med Belinda i ”Aventuras en el Tiempo”, hvorefter han var med i sucessen ”Amy la niña de la mochila azul” i 2004. 
  4. Scenen hvor Dario har et mareridt om den elektriske sav var virkelig skræmmende for Alejandro. Det var rigtig koldt på det tidspunkt og udover skuespilleren ikke have tøj på, så brugte Erik for første gang i sit liv en rigtig sav. Alejandro følte at han fik saven meget tæt på hans krop, hvilket gjorde ham virkelig bange. 
  5. Regina Pavón (Zoe) er 21 år og blev meget berømt efter sin medvirken i den mexicanske film ”No manches Frida” fra 2016. Hun var ligeledes med i efterfølgeren ”No manches Frida 2 i 2019. 
  6. Erik Hayser valgte at bruge en stok i sin dagligdag for at passe bedre til sin karakter og endte med en alvorlig hofteskade.