Vi tilbyder

PROJEKTUDVIKLINGEt af RAÍCES mål er at hjælpe spansktalende og danskere med interesse i den spansktalende kultur med at udvikle kulturelle-, uddanelses- eller integrations-projekter. Vi støtter også projekter, som hjælper til at promovere de spansktalende borgeres interresser i Aarhus og omegn.


Har du et projekt i tankerne? Workshops, kurser, festivaller (gastronomisk, film, musik, etc), konferencer, seminarer, fester eller en hvilken som helst ide, som har relation til de spansktalende lande er velkommen.


Dit projekt kan være for voksne eller børn, åben for alle eller kun til medlemmer. Hvis du gerne vil dele dine færdigheder eller viden, skal du bare kontakte os, og vi vil hjælpe dig med at udvikle et projekt fra ideen.


Din kreativitet er grænsen!


NB: Man skal være medlem af RAÍCES.

VI SYNLIGGØR DIN VIRKSOMHED ELLER FORRETNING


RAÍCES har også som formål at støtte virksomheder og forretninger, der har spansktalende ejere, ligesom danske med tilknytning til/virke i  Spanien eller Latinamerika. Gennem vores netværk i Danmark og vores hjemlande, vil vi udvide deres kundebaser, danne mulighed for nye forretninger og promovere deres virksomhed.


Alle virksomheder og forretninger, som er medlem eller sponsorerer RAÍCES kan findes i vores database som benyttes af alle de spansktalender i Aarhus og de får reklamer i vores medlemsblad. Desuden er de vores første valg som leverandør til vores arrangementer. Er i interesserede i at komme ind på det Latinamerkanske marked, så kan vi hjælpe jer med at komme i kontakt med de rigtigt kunder/målgrupper.


Kan vi gøre noget for din virksomhed eller forretning? Har du en ide til, hvordan vi kan samarbejde? Så skriv til os! Vi er åbne for nye  forslag.

UDSTILLINGER, EVENTS

& KONCERTER


En af RAÍCES grundpiller er at promovere den spanske og latinamerikanske kultur, ligesom kunstnere, som får deres inspiration derfra eller arbejder med  temaer fra disse lande.


Hvis du er en kunstner som omfattes af dette og mangler et sted at vise og promovere din kunst, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi arbejder med at danne kunsneriske rammer og støtte til lige præcis din kunst.

Asociación cultural y de integración sin afán de lucro

Almennyttig forening for kultur og integration

Jyllands Allé 107

8270 Højbjerg

CVR-Nr: 39530104